2013. március 31., vasárnap

1 éve

1 éve ilyenkor már biztosan tudtuk, hogy ez a kis vigyori gombóc velünk van, túl voltam egy szörnyű egy napos kórházasdin, mert sokáig rejtőzködött a kis titkos ügynök, de végül az utolsó pillanatban megmutatta magát, készülődtünk a Balatonra és már nem csak mi tudtuk, hogy bővül a család, hanem gyakorlatilag mindenki, mert nagyon nagy riadalmat okozott a bujkálásával és anyukám már a kórházba tartott, mert úgy volt talán megműtenek. Már akkor szerette magára felhívni a figyelmet és ez azóta sem sokat változott, olyan nem nagyon van, hogy ne vele foglalkozzunk, ha 10-en vagyunk körülötte akkor lehetőleg mind a 10-en. :)
Sokszor még mindig nehezen hisszük el, hogy van egy gyerekünk és már 1 éve, hogy tudunk Róla és milyen nagyon hosszú hosszú 2-3 év volt amíg vártunk rá. Imádok anya lenni, imádom ezt a kisfiút, aki úgy döntött minket választ szüleinek, olyan eddig nem ismert boldogság költözött vele az életünkbe amit eddig soha nem tapasztaltunk. Tudom ez így nagyon nyálas, de néha tényleg úgy érzem túlcsordulok érzelmileg. :D Persze sokszor nehéz is, főleg most, mert sajnos ez most egy nehéz időszak az életünkben egyéb dolgok miatt, vannak megoldandó problémák, sokat vagyunk egyedül, mert Zé jó ha a fürdetésre hazaesik, egyfolytában rossz az idő, már hetek óta alig tudunk kimozdulni a lakásból és az élet az etetések, játék, séta altatások körforgásában telik lassan már 4 hónapja. Nem mondom, hogy nem mennénk el már végre Zé-vel valahova, vagy nem vágyunk egy összebújós, ágyban fetrengős, filmezős napra, de olyan gyorsan felnő, vége lesz a babakornak, amikor egy nap annyit puszilgathatjuk amennyit csak akarjuk, amikor magunkba szívhatjuk a babaillatot, úgyhogy most kell kihasználni.
Idén sajnos a családi balatoni Húsvétozás a remek időjárás miatt meghiúsult, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára, hogy nem ott töltöttük az ünnepeket, de a március végi télben nem mertük bevállalni a lemenetelt, így most programokat böngészek a neten, GYEREK programokat, hogy mit lehetne kezdeni egy 3 hónapossal eme csodás időben. Nagyon még nem találtam megoldást, úgyhogy ha valakinek van valami ötlete ne tartsa magában. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése