2012. augusztus 14., kedd

Nyár

No hát az úgy van, hogy két hétig a Balatonon nyaraltunk, ahol szerencsére nem sok világhálóra csatlakozási lehetőség volt, így ide sem volt alkalmam írni. Nem kezdenék részletes élménybeszámolóba, mert ahogy egyik kedvenc bloggerem Lucia is megírta "más álmánál és más betegségénél már csak a más nyaralása az unalmasabb" én is ezt az elvet vallom. 
Egyik nap a kikötőben ücsörögve megállapítottam, hogy ez az utolsó nyarunk kettesben Zé-vel, illetve már ez sem egészen kettesben, de még át tudtuk magunkat adni a teljes önzésnek és csak magunkkal foglalkozni. Mindenki azt hajtogatja használjuk ki az alkalmat, vagy hogy most pihenjük/aludjuk ki magunkat, mintha ez így menne, hogy előre 10 évre most letudnánk az alvásadagunkat. Másrészről meg meg sem fordul a fejünkben pihenni, és  kihasználni az utolsó kettesben eltöltött napokat, mert nem tudjuk még, hogy milyen lesz ami utána következik és inkább siettetnénk az időt, hogy végre ne csak hasfalon és egyebeken keresztül érintkezhessünk Danival.  Aludni amúgy sem alszom túl jól már olyan 3 hete, éjszakánként felébredek, vagy folyamatosan álmodok valamit nagyon furcsa félig éber félig alvó állapotban. Nem tudom minek köszönhető, mert tök nyugodtan élem meg ezt az egész terhesség dolgot és nem szorongok a jövőtől sem, vagyis úgy látszik tudat alatt kicsit mégis, csak ez sajnos éjszakánként nyilvánul meg. Egyszer már volt ilyen velem, akkor egyszer csak magától elmúlt, reméljük ez esetben is így fog történni.
A gyermek egyébként egyre aktívabb, illetve vannak nagyon aktív és kevésbé aktív napjai, most már minden nap érzem a mocorgását. Tegnap szinte egész nap matatott valamit, lehet átrendezte a kuckóját, de nagy munkába volt az biztos. Nem tudok beszámolni arról, hogy már magzati korban is kialakult napirendje lenne, teljesen esetleges, hogy mikor van ébren, bár azt elmondhatom, hogy reggeli után általában ő is aktív.  Ma a szüleim megvásárolták neki élete első verdáját, szerintem nagyon sportos és igazán férfias, ez lenne az:





Jövő héten megyek legközelebb orvoshoz, valószínűnek tartom, hogy semmi említésre méltó nem fog történni a vizelet és egy esetleges manuális vizsgálaton kívül, 4 D ultrahangra szeptember 01-re jelentkeztem be, remélem akkor pózol nekünk egy kicsit Dániel.

23+2-nél tartunk, őrület! A hétvégén 6 hónapos terhes vagyok, tudom, tudom, óriási közhely,de tényleg rohan az idő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése